Avy orana – det regner; takk!

102NIKON_00001

Se der var jeg igjen. Takk for sist! Sommeren er her med tidenes flotteste vær skråstrek tørke. Den første tiden hjemme i Norge gikk jeg i hele vår og ventet på vinteren. Heldigvis rakk jeg en skitur i april før snøen forsvant.  I kveld regnet det for første gang siden jeg kom hjem i april (med nesten uten unntak!) Jeg benytter sjansen til å skrive et lite blogginnlegg som jeg burde gjort for lenge siden.

Jeg er ferdig på Hald og er nå helt hjemme igjen. Budnaden har vært på flere ganger i vår. Jeg er nordmann igjen – men forhåpentligvis med litt mer i sekken enn før jeg reiste.  Men jeg vil gjerne takke for alle som har fulgt med på bloggen min her mens jeg var på Madagaskar.

TUSEN TAKK!

Takk til alle dere som tittet innom av og til – og takk til dere som til og med skrev kommentarer. Jeg så på statestikken min at den har hatt nesten 6500 visninger frem til nå. Det hadde jeg aldri forventet! Det var utrolig oppmuntrende underveis å se at bloggen min ble lest og på den måten gi meg mulighet til å dele noe av det jeg har opplevd. Jeg synes det har vært kjempegøy å skrive. Bloggen min blir her videre, men hva den skal fylles med nå er uvisst. Men jeg håper det vil komme et lite innlegg her indray indray – av og til. (.. som forresten et genailt uttrykk!)

Jepps, dett var dett, snakkes!  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: